ontdek Adembenemende uitzichten in de Vogezen
Slechts: 819
Reisduur: 7 dagen (2 x 2 reisdagen)
Datum: 23 mei t/m 29 mei
Afstand: 640
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Adembenemende uitzichten in de Vogezen

Sportief stukje bergen

De bossen in de Vogezen en Jura behoren tot de mooiste van Frankrijk. Ze worden afgewisseld door prachtige weiden vol met bloemen, snelstromende beekjes en natuurlijk de prachtige helderblauwe meren.

De stad Gérardmer wordt ook wel "de parel van de Vogezen’ genoemd, vooral door het prachtige meer in het midden van de vallei. Dit meer, met een lengte van 2200 meter en een breedte van 750 meter, is het grootste meer van de Vogezen. Het meer is helemaal omringd door bossen en bergen. Het uitzicht over het meer is prachtig.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
De Route des Crêtes gaat langs een aantal bekende bergen in de Vogezen zoals de Grand Ballon, de Markstein, de Hohneck en de Col de Schlucht. Schitterende uitzichten. Op de Grand Ballon is het hoogste punt van de reis: 1424 meter.

De roofvogelshow in Chateau Kintzheim bijwonen. De Volerie des Aigles in Kintzheim biedt een indrukwekkende, boeiende show: de vlucht in alle vrijheid van de grootste roofvogels ter wereld, in een unieke middeleeuwse omgeving. Een mooie gelegenheid om deze vogels van dichtbij te bekijken.

Een bezoek aan Straatsburg. Hier zetelt het Europese parlement. Straatsburg heeft een prachtige  oude stadskern met als blikvanger de kathedraal Notre Dame. Ook is het mogelijk de stad te bekijken vanaf het water tijdens een rondvaart door de grachten.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar de Vogezen? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 819
Inschrijven
Reisduur: 7 dagen (2 x 2 reisdagen)
Datum: 23 mei t/m 29 mei
Afstand: 640
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Natuur reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers