ontdek Bruisend Rotterdam
Slechts: 615
Reisduur: 5 dagen
Datum: 30 maart t/m 3 april
Afstand: 175 km
Beschikbaarheid: Nog 4 plekken beschikbaar
Inschrijven

Bruisend Rotterdam

Make it happen

Rotterdam heeft heel veel gezichten: Erasmusbrug, Euromast, Kop van Zuid, Markthal, Kubuswoningen, Koopgoot, Dudok, SS Rotterdam en veel musea. Waar je ook voor kiest, het bruist in Rotterdam.

De Erasmusbrug is hét icoon van de stad Rotterdam. Deze hangbrug over de Maas is 800 meter lang en is de verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Rotterdam. De brug heeft de bijnaam De Zwaan.
Ronddwalen op cruiseschip SS Rotterdam. Kom aan boord van dit immense cruiseschip en stap in het avontuur! Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis.

 

De grote Markthal in Rotterdam is ook een bezoek waard. Het is een internationale markt. De bijzondere vorm van het gebouw spreekt al tot de verbeelding. Met haar oppervlakte van twee voetbalvelden en heldere kleuren staat deze ook wel bekend als 'de Sixtijnse kapel van Rotterdam'. Tegenover de Markthal staan de kubuswoningen, is er een haven met antieke schepen en nog veel meer. 

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Scheveningen is zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonliefhebbers en watersportfanaten. De pier van Scheveningen heeft een uitkijkpunt waar je een prachtig uitzicht hebt over de zee, het strand, de boulevard en het imposante Kurhaus.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar Rotterdam? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 615
Inschrijven
Reisduur: 5 dagen
Datum: 30 maart t/m 3 april
Afstand: 175 km
Beschikbaarheid: Nog 4 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Culturele reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers