ontdek Cultureel Parijs
Slechts: 819
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 7 april t/m 13 april
Afstand: 600 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Cultureel Parijs

Paris est á vous!

Parijs wordt ook wel de Lichtstad genoemd. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen, van haute couture en sfeervolle rommelmarkten. Wereldberoemde bouwwerken, elk met hun eigen geschiedenis wachten op jouw bezoek aan Parijs. En als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Opéra, het Centre Pompidou en Montmartre, dan wil je nog maar één ding: nog een keer terug naar Parijs!

Onder leiding van een gids maken we met de camper een rondrit door de stad. De gids zal iets over de geschiedenis van Parijs vertellen en ons de mooiste plekjes van de stad laten zien. Omdat we niet alles kunnen zien vanuit de camper stappen we over op de rondvaartboot en gaan vanaf de Seine de stad verder verkennen.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Het Louvre Museum is één van de belangrijkste musea ter wereld, staat in het centrum van Parijs. Het beroemdste stuk uit de collectie van het Louvre is de Mona Lisa van Leonardo da Vinci.

In overleg bepalen verder wat we gaan doen. Lekker slenteren, de Eiffeltoren op, een kathedraal bewonderen, een terrasje of ……?
Na drie mooie dagen Parijs beginnen we met onze reis naar het noorden. We overnachten in België, het land van bijzondere biersoorten, Brusselse wafels en Vlaamse frieten.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar Parijs? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 819
Inschrijven
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 7 april t/m 13 april
Afstand: 600 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Culturele reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers