ontdek De Engelse zuidkust
Slechts: 889
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 2 mei t/m 8 mei
Afstand: 615 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

De Engelse zuidkust

Badplaatsen en krijtrotsen

Engeland ligt op een paar uur van Nederland, toch heb je het gevoel alsof je aan de andere kant van de wereld bent. Engeland heeft een mooie eigen cultuur met prachtige momenten en bezienswaardigheden. Voor je het weet zit je aan de fish ‘n chips.

Vanaf Calais steken we via de Eurotunnel over naar Engeland. 
Aan de zuidkust van Engeland bevinden zich prachtige krijtrotsen. De hoogste is Beachy Head (ongeveer 160 meter hoog). De mooiste krijtrotsen zijn de Seven Sisters op ongeveer 2 km van Beachy Head.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Brighton is één van de grootste badplaatsen aan de zuidkust. Op de pier aan de boulevard is een kermis. Brighton zit vol met leuke winkels en straatjes. De lanes zijn historische straatjes in het centrum en zitten bomvol antiekwinkeltjes en kunstzinnige hotspots. Langs de kust liggen nog de bekende plaatsen Portsmouth en Southhampton. Onderweg zijn er prachtige uitkijkpunten over de kust.
Er is zo veel te zien, zoals:Stonehenge is één van de bekendste monumenten uit de Steentijd van Engeland. Het monument bestaat uit een cirkel rechtopstaande stenen.
Of Oxford, de studentenstad van Engeland. Het is een stad met veel geschiedenis.

 

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar de Zuidkust van Engeland? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 889
Inschrijven
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 2 mei t/m 8 mei
Afstand: 615 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Verre reizen
v.a. € 889
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers