ontdek De kust van Noord Holland
Slechts: 615
Reisduur: 5 dagen
Datum: 28 augustus t/m 1 september
Afstand: 180 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

De kust van Noord Holland

Zon zee en strand

Het strand is het hele jaar een heerlijke plek om te vertoeven. Op een loungebank in de zon of juist met een zeiljack vol in de wind. Het maakt niet uit welk jaargetijde het is: zand, zee en wind geven altijd een ontspannen, rozig en voldaan vakantiegevoel.

Op het strand bij Noordwijk wordt een tocht gemaakt over het strand en door de waterlijn, zonder natte voeten te krijgen. De nieuwe Strandrups is een voertuig speciaal voor rolstoelers ontwikkeld om een fantastische strandrit te kunnen maken. Een belevenis! Na deze stand tocht een visje eten aan het strand?

Alkmaar en bergen zijn ook zeker de moeite waard. Alkmaar heeft een gezellig centrum met vele leuke winkels en koffiehuisjes. Op vrijdagmorgen is er Kaasmarkt bij de Waag. Een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, marktmeesters en handelaars. Al honderden jaren wordt hier op dezelfde manier kaas verhandeld. Het hele Waagplein is dan bedekt met kaas, in totaal rond de 2200 Goudse kazen van ongeveer 12 a 13 kilo per stuk. Op de Alkmaarse Kaasmarkt kijk je je ogen uit.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Noord-Holland heeft een mooie kustlijn met populaire badplaatsen als Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Egmond aan Zee, Callantsoog en Schoorl. Voor deze reis zijn zon, zee, stand en relaxen de hoofdingrediënten. Lekker uitwaaien aan het strand, flaneren over de boulevard of genieten van een drankje op een terrasje. Er bestaat ook een mogelijkheid om met speciale strand-rolstoelen langs de kust te wandelen en misschien lekker een dagje winkelen of een terrasje pakken. Dat is pas echt vakantie!

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar de kust? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 615
Inschrijven
Reisduur: 5 dagen
Datum: 28 augustus t/m 1 september
Afstand: 180 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Natuur reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers