ontdek De surprise roadtrip
Slechts: 819
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 6 juli t/m 12 juli
Afstand: 500-700 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

De surprise roadtrip

Go for it!

Hou jij van verrassingen en durf jij dit kampeer-avontuur aan te gaan? Je weet niet waar je eindigt, maar beginnen doe je in Nijverdal. Bekijk de wereld vol verwondering en geniet van alles wat je gaat meemaken. Niet alles van te voren regelen en uitstippelen, gewoon kijken waar het avontuur je brengt.

Het is eigenlijk heel simpel! Je gaat een verrassings-roadtrip maken van 1 á 2 dagen reizen vanaf Nijverdal met je bestemming als verrassing. Hoe mooi klinkt dat? Vertrouw erop dat Handicamp Outdoor je een onvergetelijke vakantie gaat bezorgen.

Je ontdekt pas onderweg in welk land, stad of streek je zult verblijven. Via hints en tips ontrafel jij je bestemming en kan het genieten beginnen. Als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld dan is deze reis wat voor jou. Go for it!

Surprise, surprise!

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee op deze roadtrip met onbekende bestemming? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 819
Inschrijven
Reisduur: 7 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 6 juli t/m 12 juli
Afstand: 500-700 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Surprise reizen
€ 819
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers