ontdek En beleef de Ardennen
Slechts: 699
Reisduur: 6 dagen
Datum: 21 september t/m 26 september
Afstand: 245 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

En beleef de Ardennen

Dichtbij en toch anders

De Belgische Ardennen zijn enorm populair en dat is niet zonder reden. Behalve de prachtige natuur, vind je in de Ardennen een tal van bezienswaardigheden en gezellige omliggende steden. Laat je verrassen door het aanbod van de Belgische Ardennen!

Het landschap van de Ardennen varieert van dichtbeboste heuvels en steile rotsformaties tot lichtglooiende vlaktes en velden. Maar het gaat in de Ardennen niet alleen om de natuur. In steden als Luik, Namen, Bouillon, Spa en Dinant vind je een tal van bezienswaardigheden en gezellige restaurants en cafés.

Het gevarieerde aanbod van de Belgische Ardennen is ook terug te vinden in ons programma. Zo zullen wij bijvoorbeeld naar musea gaan, maar er staat ook een bezoek aan de bronnen van Spa op het programma, ook wel de wereldhoofdstad van het minerale water genoemd. Ook bezoeken we gezellige steden aan de Maas, zoals Dinant.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
De Tweede Wereldoorlog en de slag bij Waterloo waar Napoleon werd verslagen hebben hun sporen nagelaten in de vele kastelen, burchten en abdijen. Het is zeker de moeite waard om deze te gaan bekijken.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar de Ardennen? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 699
Inschrijven
Reisduur: 6 dagen
Datum: 21 september t/m 26 september
Afstand: 245 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Natuur reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers