ontdek Het eiland Rügen
Slechts: 669
Reisduur: 5 dagen (2 x 1 reisdag)
Datum: 12 juni t/m 16 juni
Afstand: 635 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Het eiland Rügen

Nostalgische badplaatsarchitectuur

Met Handicamp Outdoor naar het eiland Rügen, het grootste eiland van Duitsland. Rügen is gelegen aan de Oostzeekust en door een brug verbonden met het vasteland. De rijke bad- en wellness traditie is nog altijd springlevend op Rügen. Te zien aan sublieme voorbeelden van badhuisarchitectuur in mondaine Oostzeebadplaatsen Binz, Sellin, Baabe, Göhren en havenstad Sassnitz. Houten balkons, romantische veranda’s en speelse patronen op daken kenmerken witte villa’s en hotels.

Het eiland heeft prachtige stranden, leuke havens en karakteristieke gebouwen, veelal uit het begin van de 20e eeuw. Dit alles, samen met het geweldige natuurschoon zoals de vele krijtrotsen, vormt het decor van deze 5-daagse reis. De toegangspoort tot het eiland Rügen is de Hanzestad Stralsund. Vanuit de camping maken we schitterende uitstapjes over het eiland en bezoeken een aantal karakteristieke dorpjes.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
In het Jasmund National Park, een beschermd natuurgebied, is bekend om de steile krijtrotsen en in het bijzonder de Konigsstuhl, het hoogste punt. Een bezoek brengen aan het Ozeaneum Stralsund, een schitterend maritiem museum. Of heerlijk wandelen in de natuur of in de vele parken bij kastelen.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar Rügen? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 669
Inschrijven
Reisduur: 5 dagen (2 x 1 reisdag)
Datum: 12 juni t/m 16 juni
Afstand: 635 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Natuur reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers