ontdek Oerol Festival op Terschelling
Slechts: 659
Reisduur: 5 dagen (2 x 1 reisdag)
Datum: 19 juni t/m 23 juni
Afstand: 160 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Oerol Festival op Terschelling

Festival-eiland

Het Oerol festival staat bekend als één van de leukste en meest bijzondere theaterfestivals in Europa. Ieder jaar in juni is Terschelling tien dagen lang het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Drie dagen lang gaan we langs de verschillende podia in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat. De voorstellingen zijn aangepast aan de locaties. Grote spektakelstukken, maar ook mime en van een intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Om het eiland op een andere manier te beleven, maken we een huifkartocht. Terwijl we genieten van de van de veelzijdige natuur met bos, duin, polder, cranberryvelden, wad, strand en Boschplaat, vertelt de koetsier over de geschiedenis en gebruiken van het eiland.

Het Oerol festival brengt jaarlijks opnieuw honderden kunstenaars naar het eiland, die dankzij de nieuwsgierigheid van alle bezoekers de ruimte voelen om nieuwe dingen te creëren, onderzoeken en te presenteren. Met plezier nemen we jullie mee naar de volgende editie van het Oerol festival.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar het Oerol festival? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 659
Inschrijven
Reisduur: 5 dagen (2 x 1 reisdag)
Datum: 19 juni t/m 23 juni
Afstand: 160 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Festivals & concerten
v.a. € 550
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers