ontdek Tuckerville festival
Slechts: 550
Reisduur: 3 dagen
Datum: 6 september t/m 8 september
Afstand: 40 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Tuckerville festival

Feesten als een Tukker

De eerste editie van Tuckerville vond plaats in 2014 in de Grolsch Veste te Enschede. Jaarlijks komt deze dag terug. Het festival wordt nu gehouden bij recreatiegebied Het Rutbeek in Enschede.

Dit terrein wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein, waar je kunt genieten van popmuziek met Amerikaanse invloeden. Er treden verschillende binnenlandse en buitenlandse artiesten op. Daarnaast zijn er ook eethoekjes, schommels tussen de bomen en een kampvuur bij het water. Ook zin om dit eens mee te maken, hier is je kans! Ilse de Lange presenteert dit afwisselende muziekprogramma.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Een dagje naar Duitsland, dicht bij de grens, is mogelijk. Bijvoorbeeld naar Lingen, Bad Bentheim of Essen.

Een Brouwerij Tour bij de Grolsch fabriek in Enschede. Neem een kijkje in de beste brouwerij van (Oost) Nederland onder begeleiding van een deskundige gids. Laat je verbazen door de enorme tanks en proef na afloop een heerlijk vers biertje. 

Ook het FC Twente museum in de Grolsch Veste (het stadion van FC Twente) is een aanrader. Het museum geeft een overzicht van de bijna 50-jarige clubgeschiedenis. De opzet is dat je chronologisch door de tijd gaat en dat zal bij velen nostalgische gevoelens oproepen.

Winkelen in Enschede, de grootste winkelstad vlak bij de Duitse grens, is ook niet verkeerd. Met veel leuke winkels en terrasjes. De Oude Markt, midden in het centrum van Enschede, is het echte horecaplein van Enschede. Hier kun je genieten van veel gezelligheid, lekker eten en een drankje. Van gezellig bruin café tot hippe lunchroom.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar het Tuckerville festival? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 550
Inschrijven
Reisduur: 3 dagen
Datum: 6 september t/m 8 september
Afstand: 40 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Festivals & concerten
v.a. € 550
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers