ontdek Waddeneiland Texel
Slechts: 615
Reisduur: 5 dagen
Datum: 24 april t/m 28 april
Afstand: 211 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Waddeneiland Texel

Elke dag, elk uur, Texel puur natuur

Texel is het grootste en misschien wel het meest bekende Waddeneiland van Nederland. Naast het veelzijdige landschap heeft Texel ook een grote strandstrook van wel 25 km lang.

Op dit eiland is nog volop ruimte om van de rust en de stilte te genieten. Hoewel Texel niet groot is, heeft het eiland veel te bieden. De zeven gezellige dorpen van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer en worden omringd door natuur. Ook buiten de officiële natuurgebieden heeft Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten. En niet te vergeten... net zoveel schapen als mensen! Een bezoek aan Ecomare is één van de hoogtepunten op het programma. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel en bestaat uit een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang.

Nog steeds zijn er jutters actief op Texel, die bij westenwind naar het strand gaan in de hoop dat dat ene prachtige voorwerp aanspoelt. De jutters en hun verhalen zijn te zien, te horen en te beleven in Kaap Skil: het museum van jutters & zeelui in Oudeschild.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Voor mensen met een lichamelijke beperking kan het lastig zijn om op het strand te komen. Op strand van Texel zijn daarom strandrolstoelen te leen (indien er sprake is van een zelfstandige stabiele zithouding). Zo kunnen we met z'n allen heerlijk uitwaaien op het strand.

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar Texel? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar.

Slechts 615
Inschrijven
Reisduur: 5 dagen
Datum: 24 april t/m 28 april
Afstand: 211 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Natuur reizen
v.a. € 615
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers