De handicamper

Virtuele tour en foto`s

Een volledig op mindervaliden aangepaste reuzencamper. Om een goed beeld van de Handicamper te krijgen is het mogelijk om virtueel door de Handicamper te wandelen. Hierbij kan de camper in de dagstand en in de nachtstand bekeken worden. Maak hier onder je keus en klik na het openen van de pagina op de ‘zonnetjes’ om je wandeling door de camper te beginnen.

Virtuele tour dagstand                              Virtuele tour nachtstand

Aanpassingen aan boord van de Handicamper

In een kleine groep, met professionele begeleiding en voor een redelijke prijs gaan wij op vakantie in binnen en buitenland. Hoe? Met de Handicamper, een reuzencamper die voorzien is van alle aanpassingen en gemak die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie. Praktisch, mooi en sfeervol ingericht. Onderweg naar de bestemming is de camper een zeer comfortabel vervoermiddel met een rolstoellift, fantastische stoelen, airconditioning, een goede stereo en prima uitzicht naar buiten. Rolstoelen worden op de daarvoor aangepaste vloer bevestigd.

De camper heeft een badkamer met een systeem waarmee de badkamer snel en eenvoudig aangepast kan worden aan de individuele gebruikers, ongeacht handicap of fysieke beperkingen. Dank zij dit systeem kunnen onze gasten zo goed mogelijk zelfstandig functioneren en kunnen verzorgers beter hun werk doen. Aanwezige attributen zijn een passieve til-lift (LikoLight van Lopital) en een verplaatsingslift ( Return verplaatsingslift van Handicare); douchebrancard; toilet met armsteunen; douche en douchezitje; een met rolstoel onderrijdbare wastafel; spiegel; kasten enz. De keuken is volledig ingericht, inclusief koelkast, diepvries en oven-magnetron.

Inrichting Handicamper
Op de camping wordt de camper aan de chauffeurszijde 1,80 m uitgeschoven over een lengte van ruim 7 meter. Hierdoor ontstaat er binnen een enorme huiskamer. Er is een gezellige (bed)zitbank en een zithoek die in een diverse opstellingen geplaatst kan worden.

Er zijn negen slaapplaatsen. Voor de gasten zijn er vier bedden die met een rolstoel bereikbaar zijn: de bedbank en drie volledig verstelbare bedden eventueel met papagaai. Voor de privacy is er een vouwwand tussen het slaap- en leefgedeelte en zijn rondom de bedden fleurige gordijnen aangebracht. Voor de vrijwilligers: boven de chauffeurscabine en de badkamer zijn vier gescheiden slaapunits; en boven de bedbank is een bed die net zoals de andere vier bedden bereikbaar is met een trapje.

Kamperen, mooi weer en veel naar buiten. Daarom is er ook een volledige tuinset met BBQ aan boord. Heerlijk onder de luifel zitten met een lekker glaasje. Laat de vakantie maar beginnen.