Wensreizen


Zelf op reis met de Handicamper, dat kan ook.
Met je eigen vrienden of familie, waaronder mindervaliden, zelf je vakantie uistippelen?
Dat kan met een Wensreis.

Wensreizen

Wensreizen zijn ideaal voor woonvormen, gezinsvervangende huizen of om samen met een stel vrienden of familie gezellig vakantie te vieren. De organisatie van een wensreis ligt bij jou. Er gaat een chauffeur van Handicamp Outdoor met jullie mee, de begeleiding en verzorging regel je zelf. Je bepaalt vooraf in overleg met de chauffeur waar je naartoe wilt gaan. Voorwaarde is dat er minimaal één mindervalide reiziger meegaat en in totaal maximaal acht personen. Om inspiratie op te doen kun je gebruik maken van de georganiseerde reizen die de afgelopen jaren met de Handicamper zijn gemaakt.

•Je maakt gebruik van onze prachtige volledig aangepaste camper, die bestuurd wordt door een ervaren Handicamp chauffeur (een vrijwilliger van onze organisatie)
• Er is budget om de dagelijkse boodschappen te doen, voor alle maaltijden
• 250 km. per dag vrij, incl. brandstof kosten
• Reisverzekering

Bijdrage aan een wensreis is € 725,- per dag, ongeacht het aantal personen. Dat is met acht reizigers nog geen € 91,- per persoon per dag. Deze lage prijs is mogelijk dankzij onze donateurs en sponsoren, die ervoor zorgen dat deze 'onbetaalbare reizen' betaalbaar blijven. Als je belangstelling hebt voor een vakantie op maat stuur dan een mail naar wensreizen@handicampoutdoor.nl Of neem contact op via het online formulier.

Formulier Wensreizen

De Handicamper is in 2019 beschikbaar voor wensreizen:

van 16 maart t/m 24 maart 7, 8 of 9 dagen  
van 24 juli t/m 2 augustus 10 dagen geboekt
van 7 augustus t/m 11 augustus 5 dagen  
van 22 augustus  t/m 25 augustus 4 dagen  
van 9 oktober t/m 18 oktober 10 dagen geboekt
van 23 oktober t/m 29 oktober 7 dagen geboekt

Bijgewerkt op 28-01-2019

 

VW Bus
Bij Handicamp Outdoor is een VW-bus voor 4 á 5 personen te huur. Een prima vervoersvoorziening wanneer je bijvoorbeeld met gezin of vrienden op vakantie wilt en daarvoor aangepast vervoer nodig hebt. Met een oprijplaat kan iemand in een rolstoel naar binnen rijden en binnen veilig vastgezet worden. Voorwaarde is wel dat er een rolstoel gebonden persoon mee gaat. Interesse om de VW bus te huren? Neem voor meer informatie contact op via vwbus@handicampoutdoor.nl  Direct een reserverings aanvraag doen kan ook met het online fomulier.

Formulier VW Bus