Mede mogelijk gemaakt door:

Handicamp Outdoor is afhankelijk van sponsoring

Mensen met een lichamelijke beperking willen ook graag genieten van een avontuurlijke, betaalbare en onvergetelijke kampeervakantie.

De deelnemerskosten voor onze reizen zijn laag, omdat Handicamp Outdoor (al 30 jaar) volledig door vrijwilligers draaiende wordt gehouden. Alle werkzaamheden: de organisatie en uitvoering van de vakanties, verzorging en verpleging van onze gasten, schoonmaak en onderhoud van de Handicamper, werving van gasten, vrijwilligers en sponsors, de logistieke planning, en alle andere zaken die nodig zijn om onze gasten onvergetelijke vakanties te bezorgen. Zo kunnen we het betaalbaar houden voor onze gasten.

De reizen worden op verschillende manieren financieel ondersteund:
• door financiële sponsoring
• door materiële sponsoring (zoals korting bij verblijf op campings, inkoop van levensmiddelen en het afsluitend diner)
• door donaties

Sponsors

Wij kunnen ons werk alleen doen dankzij de steun van mensen zoals u. Help vandaag nog mee. Ook uw sponsoring is van groot belang om jaarlijks veel mensen een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden.
Vanzelfsprekend zetten we in onderling overleg een wederdienst tegenover een sponsoring. Neem voor verdere informatie contact op via sponsor@handicampoutdoor.nl 

Het is goed om te weten dat Stichting Handicamp Overijssel een ANBI erkende organisatie is.

Donateurs

Dit kunnen particuliere initiatieven zijn of in groepsverband. Het is helaas onmogelijk om alle donateurs te noemen die ons door de jaren heen gesteund hebben en/of nog steeds steunen. Alle kleine beetjes helpen, daarom is alle financiële hulp van harte welkom. Dit kan door een donatie te doen op het IBAN rekening nr. NL88RABO0120946122 (BIC RABONL2U) van Handicamp Outdoor, onder vermelding van 'donatie'.

Lid worden van de 'Vrienden van Handicamp' is ook een mogelijkheid, hierbij machtig je Stichting Handicamp om jaarlijks of maandelijks een vast bedrag van je rekening af te schrijven. Opgave (en opzeggen) gaat eenvoudig via e-mail sponsor@handicampoutdoor.nl 

Mogen we op jullie steun rekenen? Meld je hieronder aan als sponsor of donateur.

Meld je aan als sponsor of donateur