Nieuws

In deze nieuwsrubriek willen we alle gasten, vrijwilligers, oud-vrijwilligers, sponsoren, donateurs, direct betrokkenen en andere geïnteresseerden informeren over de lopende activiteiten. Een vast onderdeel zijn de nieuwsbrieven waarin veel te lezen is over de Handicamper, sponsoractiviteiten en de reizen.

Waar is de Handicamper te zien?
Zodra er activiteiten op het programma staan waarbij de Handicamper te bezichtigen is of er activiteiten zijn van Handicamp Outdoor, zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt.

Coop statiegeld-actie voor Handicamp Outdoor
De Coop in Rijssen heeft Handicamp Outdoor uitgekozen als goed doel voor de statiegeld actie. De actie loopt vanaf maandag 1 april (geen grap) tot eind juni. Geef jij je statiegeld aan ons goede doel? De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan Handicamp Outdoor en wordt zelfs verdubbeld door de Coop in Rijssen (H.J. van Opstallstraat 18).
Bewaar je statiegeldflessen en/of (lege) bierkratten dus tot begin april. Samen maken we het verschil!

Jaarlijkse collecte
In de week van 21 tot 26 januari heeft de jaarlijkse collecte van Handicamp Outdoor plaatsgevonden in de gemeente Hellendoorn. De 300 collectanten hebben sneeuw en ijzel getrotseerd. De collecte heeft het fantastisch bedrag van €7.228.96 opgeleverd.
Op zaterdag 26 januari heeft de Handicamper in het centrum van Nijverdal gestaan, hier zijn ruim honderd bezoekers geweest. Enkele bezoekers hebben zich aangemeld als vrijwilliger en enkele als gast voor een reis. Het was een zeer geslaagde collecte week met een mooie afsluiting in het centrum.  De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om de Handicamper op de weg te houden en de gasten tegen een betaalbare prijs een mooie vakantie te kunnen bezorgen. Handicamp Outdoor werkt alleen met vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoren, donateurs en andere gulle gevers. Hartelijk dank aan alle gulle gevers, collectanten en bezoekers van de camper.

Trots op onze nieuwe website 
Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe website. De mannen van de firma BRNDZ uit Rijssen hebben er al hun creativiteit op losgelaten en onze PR commissie heeft hem gevuld. Begin november 2018 is deze nieuwe website gelanceerd. We willen je daarmee van nog betere informatie over onze reizen voorzien. Daarnaast krijg je een nog beter beeld van de reizen die we aanbieden.

Reünie
Ieder jaar is er een reünie voor gasten en reisvrijwilligers op de eerste zaterdag van november, dit jaar is dat op zaterdag 2 november. Gezellig napraten met alle reisgenoten over de reis, foto's uitwisselen en nieuwe reisplannen maken.

Sinterklaas
Sinterklaas en zijn Pieten zijn vanaf 16 november 2019 weer in Nederland. Weet je al dat in deze periode de Sint en zijn Pieten weer met de Handicamper on tour gaan? Sint en zijn Pieten bezoeken scholen, bedrijven of gezinnen in de regio Nijverdal/Hellendoorn. Kijk maar op www.sinterklaashandicamp.nl

Bijgewerkt op 27-03-2019