Nieuws

In deze nieuwsrubriek willen we alle gasten, vrijwilligers, oud-vrijwilligers, sponsoren, donateurs, direct betrokkenen en andere geïnteresseerden informeren over de lopende activiteiten. Een vast onderdeel zijn de nieuwsbrieven waarin veel te lezen is over de Handicamper, sponsoractiviteiten en de reizen.

Waar is de Handicamper te zien?
Zodra er activiteiten op het programma staan waarbij de Handicamper te bezichtigen is of er activiteiten zijn van Handicamp Outdoor, zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt.

Camper te bezichtigen in Nijverdal op 26 januari 2019
Met een reuzencamper bezorgen de vrijwilligers van Handicamp Outdoor onvergetelijke vakanties aan mensen met een lichamelijke beperking. Op zaterdag 26 januari staat de Handicamper tussen 10.00 en 16.00 uur op het Henri Dunantplein in Nijverdal, de Handicamper is dan te bezichtigen. Kijk wat wij onze gasten allemaal te bieden hebben. U kunt uitleg over het reisprogramma krijgen en de mogelijkheden om de camper als groep in te zetten voor een Wensreis. We heten u graag welkom in de camper!

Jaarlijkse collecte
In de week van 21 tot 26 januari is de jaarlijkse collecte van Handicamp Outdoor. In de gemeente Hellendoorn gaan ongeveer 300 collectanten op pad. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om de camper op de weg te houden en onze gasten tegen een betaalbare prijs een mooie vakantie te kunnen bezorgen. Handicamp werkt alleen met vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoren, donateurs en andere gulle gevers. Help u ons door Handicamp Outdoor te ondersteunen?

Trots op onze nieuwe website 
Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe website. De mannen van de firma BRNDZ uit Rijssen hebben er al hun creativiteit op losgelaten en onze PR commissie heeft hem gevuld. Begin november 2018 is deze nieuwe website gelanceerd. We willen je daarmee van nog betere informatie over onze reizen voorzien. Daarnaast krijg je een nog beter beeld van de reizen die we aanbieden.

Reünie
Ieder jaar is er een reünie voor gasten en reisvrijwilligers op de eerste zaterdag van november, dit jaar is dat op zaterdag 2 november. Gezellig napraten met alle reisgenoten over de reis, foto's uitwisselen en nieuwe reisplannen maken.

Sinterklaas
Sinterklaas en zijn Pieten zijn vanaf 16 november 2019 weer in Nederland. Weet je al dat in deze periode de Sint en zijn Pieten weer met de Handicamper on tour gaan? Sint en zijn Pieten bezoeken scholen, bedrijven of gezinnen in de regio Nijverdal/Hellendoorn. Kijk maar op www.sinterklaashandicamp.nl

Bijgewerkt op 15-01-2019