Nieuws

In deze nieuwsrubriek willen we alle gasten, vrijwilligers, oud-vrijwilligers, sponsoren, donateurs, direct betrokkenen en andere geïnteresseerden informeren over de lopende activiteiten. Een vast onderdeel zijn de nieuwsbrieven waarin veel te lezen is over de Handicamper, sponsoractiviteiten en de reizen.

Trots op onze nieuwe website
Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe website. De mannen van de firma BRNDZ uit Rijssen hebben er al hun creativiteit op losgelaten en onze PR commissie heeft hem gevuld. Begin november is deze nieuwe website gelanceerd. We willen je daarmee van nog betere informatie over onze reizen voorzien. Daarnaast krijg je een nog beter beeld van de reizen die we aanbieden.

Waar is de Handicamper te zien?
Zodra er activiteiten op het programma staan waarbij de Handicamper te bezichtigen is of er activiteiten zijn van Handicamp Outdoor, zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt.

Reünie
Ieder jaar is er een reünie voor gasten en reisvrijwilligers op de eerste zaterdag van november, dit jaar is dat op zaterdag 3 november. Gezellig napraten met alle reisgenoten over de reis, foto's uitwisselen en nieuwe reisplannen maken.

Sinterklaas
Sinterklaas en zijn Pieten zijn vanaf 17 november 2018 weer in Nederland. Weet je al dat in deze periode de Sint en zijn Pieten weer met de Handicamper on tour gaan? Sint en zijn Pieten bezoeken scholen, bedrijven of gezinnen in de regio Nijverdal/Hellendoorn. Kijk maar op www.sinterklaashandicamp.nl