ontdek Gastvrij Oostenrijk
Slechts: 1029
Reisduur: 8 dagen (2 x 2 reisdagen)
Datum: 26 juni t/m 3 juli
Afstand: 884 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Gastvrij Oostenrijk

Ruigen bergen, glooiende heuvels en bergmeren

Net achter de Oostenrijkse grens in Tirol ligt Wilder Kaiser Brixental, het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. De bergen zijn hier al best hoog, het hoogste punt van dit skigebied ligt rond de 2000 meter. Hopfgarten is één van de grootste dorpen in dit gebied en heeft alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie.

Het centrum van Hopfgarten heeft met smalle steegjes en een prachtige barokke kerk z’n eigen charme. Dit dorp is zeker de moeite waard om te verkennen. Vanuit het dorp Hopfgarten gaat de Salvenbaan naar de Hohe Salve, die uittorent boven het skigebied. De bergliften van dit gebied zijn ook in de zomer in bedrijf waardoor je ook zonder sneeuwval kunt genieten van het prachtige uitzicht vanaf grote hoogte.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
Een bezoek brengen aan Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. In deze stad zijn wereldberoemde symbolen en bijzondere architectuur te ontdekken. Daarnaast ligt Innsbruck in het hart van de Alpen, waardoor de stad omringd is door bergen. De perfecte stad voor het ultieme Oostenrijkse vakantiegevoel!

Boek deze reis nu!

Wil jij graag mee naar Oostenrijk? Gezellig! Boek dan direct deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 1029
Inschrijven
Reisduur: 8 dagen (2 x 2 reisdagen)
Datum: 26 juni t/m 3 juli
Afstand: 884 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar