ontdek Wonderful Schotland
Slechts: 1435
Reisduur: 8 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 11 september t/m 18 september
Afstand: 1078 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Inschrijven

Wonderful Schotland

Bagpipes, whiskey and haggis

Schotland verkennen! We schepen 's avonds in op de boot van IJmuiden naar Newcastle. Nadat we onze reisbagage naar de hut hebben gebracht is het tijd om op de boot rond te kijken. Er is van alles te doen! Een casino, een popquiz, de tax-free shop of naar een live band! De volgende morgen vroeg zijn we in Newcastle.

Edinburgh is de stad van Harry Potter en de oude Schotse koningen. Hier krijgen we een rondleiding door de stad. Edinburgh heeft een schitterend kasteel, een dierentuin en een botanische tuin. Wat nu een grote stad is, begon rond 6000 v C. als nederzetting op Castle Rock. Die oer-Schotten moesten eens zien wat ze begonnen zijn! Ook gaan we tijdens deze reis naar het Stirling Castle. Onderweg komen we langs een bijzondere sluis: Falkirk Wheel, een draaiende scheepslift.

We bezoeken een whisky destilleerderij in de buurt van Glasgow en drinken we een pint met fish and chips in een pub. Op de laatste reisdag komen we s 'ochtends weer aan in IJmuiden.

Wat kunnen we nog meer gaan doen?
In The Highlands kunnen we verschillende kastelen of oude dorpen bezoeken. De regio is rijk aan historie en er is genoeg te zien.

Noot: Tijdens deze reis overnachten we twee maal op de ferry, waardoor wij deze reis alleen aan kunnen bieden aan ADL zelfstandige gasten die zelf een stukje kunnen lopen of een duwrolstoel hebben. Gasten die in een gewoon bed kunnen slapen en geen hulpmiddelen nodig hebben.

Schrijf je nu in voor deze reis!

Wil jij graag mee naar Schotland? Gezellig! Schrijf je dan in voor deze reis. Nadat je online bent aangemeld ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een uitgebreid invulformulier voor je gegevens.
In verband met de beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen dat er genoeg plek is. Om deze reden verzoeken wij je ook een 2e en 3e keuze te maken, op deze manier is er altijd een reis voor jou beschikbaar!

Slechts 1435
Inschrijven
Reisduur: 8 dagen (2 x 1 á 2 reisdagen)
Datum: 11 september t/m 18 september
Afstand: 1078 km
Beschikbaarheid: Nog 0 plekken beschikbaar
Bekijk meer reizen
Verre reizen
v.a. € 889
Bekijk
Ga mee met de Handicamper!
  • Avontuurlijk en betaalbaar
  • Camper van alle gemakken voorzien
  • Inclusief 24-uurs zorg
  • Super enthousiaste vrijwilligers